Duo Kickdown

Duo Kickdown is de juiste keuze met muzikale ingrediënten voor elk feest!

Duo Kickdown staat garant voor de beste Duitse partyhits, Hollandse knallers en Limburgse meezingers in een geweldig set. Het uitgebreide repertoire is ideaal voor al uw feesten, braderieën, verjaardagen en partijen.

Duo Kickdown beschikt over een gevarieerd genre om ieder feest van de juiste muziek te kunnen voorzien. We presenteren de grootste Duitse schlagers, de beste Limburgstalige hits en het mooiste van Nederlandse bodem!

Duo Kickdown is te boeken als individuele act (duo of solo), maar ook in combinatie met licht- en geluidsinstallatie!

Duo Kickdown speelt normaliter een set van 45 minuten of 90 minuten. Andere suggesties zijn ook welkom, maar dienen wel gaarne van te voren aangegeven en besproken te worden. Bekijk onderstaande varianten die bij ons mogelijk zijn!

Variant 1: Duo Kickdown (Roy en Gilbert)
De prijs voor 45 minuten live bedraagt 300 euro (excl. 6% btw).
De prijs voor 90 minuten live (of 2 sets van 45 minuten) bedraagt 350 euro (excl. 6% btw).
De meerprijs voor een derde set live bedraagt 50 euro.
Dit zijn prijzen exclusief geluid- en lichtinstallatie.
Voor de optie met geluid en licht hanteren wij aantrekkelijke prijzen vanaf 175 euro (excl. 6% btw)!

 

Variant 2: Kickdown (Roy) in combinatie met DJ JoJo de zingende DJ
De prijs voor 5 uur DJ, inclusief drie sets van 45 minuten livemuziek, bedraagt 550 euro (excl. 6% btw)
Dit zijn prijzen inclusief geluid- en lichtinstallatie.
Zie ook voor meer informatie omtrent deze samenwerking: www.duowhatsup.nl

 

Variant 3: Kickdown (Roy) solo
De prijs voor 45 minuten live bedraagt 175 euro (excl. 6% btw).
Dit zijn prijzen exclusief geluid- en lichtinstallatie.
Voor de optie met geluid en licht hanteren wij aantrekkelijke prijzen vanaf 175 euro (excl. 6% btw)!

 

Tijdens het carnavalsseizoen zijn we alleen solo of duo te boeken voor een set van maximaal 45 minuten.
Kickdown duo: 45 minuten live 395 euro (excl. 6% btw).
Kickdown solo: 45 minuten live 195 euro (excl. 6% btw).

Biografie Roy Meisters (www.romemusic.nl)
Roy Meisters -geboren op 24 juni 1977- staat bekend om zijn voorliefde voor experimentele muzikale uitstapjes. Zijn muziek werd vooral bekend in 2000 toen hij met zijn eerste Limburgstalige band ‘Effe get angesj’ begon op te treden door Limburg. Roy Meisters stond met Effe get angesj in de halve finale van het LVK, op het L1 Mooi Limburgs Muziek Festival, de grote Boetezitting te Venlo, halve finale van Mama’s Pride en zelfs op Nu of Nooit, waar de winnaar een plek krijgt op Nederlands grootste festival Pinkpop! Momenteel geeft Roy (na deelname aan diverse projecten waaronder Greun Leech, ROME, Martelies Revival) nu duo en solo optredens met formatie Kickdown.

 

Biografie Gilbert Willemsen 
Gilbert Willemsen -geboren op 18 februari 1971- was van jongs af aan al met muziek bezig. Het Duitstalige repertoire heeft Gilbert vanuit zijn geboorte meegekregen en is dan ook altijd een voorliefde van hem gebleven. Al vroeg heeft hij deelname gehad aan allerlei formaties en bands waaronder o.a de Breultaler. Tussendoor heeft hij altijd solo opgetreden met een eigen uitgebreide Duits- en Nederlandstalige setlijst. Vanaf het jaar 2000 is Gilbert tevens de leadzanger van de bekende Polka/ feestformatie Wahnsinn. Het zingen in een complete band heeft Gilbert altijd aanlokkelijk gevonden. Maar dat kreeg een ommekeer toen hij bij duo formatie Kickdown kwam zingen. Een nieuwe uitdaging voor Gilbert was geboren!

 

Biografie Jo Lousberg (www.jojodezingendedj.nl en www.jojozingthazes.nl)
Jo Lousberg –geboren op 5 december 1970- is een beetje een laatbloeier. Na deelname aan diverse karaoke-avonden in de jaren negentig en de nodige complimenten rijker is hij vanaf zijn 28e levensjaar langzaam aan in het muziekwereldje gerold. Na leadzanger te zijn geweest in een paar beginnende coverbandjes en een tijdje als zangduo met zijn ex-vrouw te hebben opgetreden kwam in 2007 de ommekeer. Aanvankelijk nog met DJ Speituut als compagnon, maakte hij de stap naar “JoJo de zingende DJ”. Ook als solo-artiest liet hij zich gelden en in 2011 kwam zijn eerste en enige Limburgse CD uit. Deze CD, getiteld “Hazes met een zachte G” werd zelfs in november van dat jaaruitgeroepen tot “Limburgs Leefste” (verkozen door een aantal radio-presentatoren van erkende Limburgse radiozenders). Inmiddels is hij alweer een aantal jaren actief als beroepsartiest en toert hij als “JoJo de zingende DJ” en als Hazes-imitator, maar ook met een ruim Nederlandstalig, Limburgs, Duits en Engels repertoire wekelijks met veel enthousiasme door heel Nederland! Bij Kickdown is zijn rol (afhankelijk van de vraag) DJ, geluidsman maar bovenal vervanger van Gilbert Willemsen als die verhinderd is door zijn werkzaamheden bij Wahnsinn.